Prioriteringarna klara

Efter en längre tid ”på bänken” har det nu rullat igång för fullt på jobbet, som jag nämnde tidigare så har jag bytt avdelning hos kund och även arbetsplats. Jag har fått nya arbetsuppgifter och allt känns riktigt bra. Jag har dock varit projektmedlem på ”gamla” stället och det har krävt en hel del av min tid vilket inte varit helt kul. Var på chefen häromveckan och ville få lite prioriteringshjälp och som det ser ut nu så kan jag fokusera helt på mitt ”nya” jobb vilket känns riktigt bra.

Jag fick dock inte höra det av mr chef själv men hoppas att han ringer och berättar läget. Informationsspridningen här är väl inte riktigt som den borde vara..

Igår var jag och fästmöa på banken och drog igång kreditivet, vi passade på att gå på bi0 när vi ändå var inne i stan. Blir ju inte lika ofta nu direkt när vi bor ute på vischan. Såg ”Kocken” med Kjell Bergkvist i huvudrollen. Han spelar en smått fanatisk skeppskock och har benhårda principer.

Filmen var kalas även om killen som spelade andrekocken och var en av huvudrollsinnehavarna stundtals inte kändes helt van. Fick liksom känslan att han läste innantill. Det lyftes däremot av Kjells strålande insats. Tidigare hade jag placerat mr Bergkvist i något lite smått oseriöst fack som nån slags halvkändis som medverkar i program som ”parlamentet” osv. Här visar han dock prov på sin talang.

Peter Stein
Kjelle is the man!

Märks det att jag gillade filmen och blev glatt överraskad? 🙂 Återstår bara att gräva fram soundtracket någonstans. Tips någon?
Se filmens hemsida för mer info. Klicka här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *