Tillbaka i (den nya) vardagen

Nu har jag jobbat ett par veckor och försöker så smått acklimatisera mig till mitt nya liv som började den 6e april.

Vi firade Hugos 1-månadsdag i fredags och han fick många fina presenter. Jag fått besök hemma av några av mina kompisar och det känns kul att få träffa några i ”gänget”.

Hugo växer och frodas, han följer sin kurva och går upp i vikt som han ska. På senaste vägningen på BVC den 3/5 så vägde han 4.9kg, han går upp ca 2hg i veckan. Då var han 54.5cm lång. De första kläderna som vi köpte börjar han redan att växa ur. Rutinerna börjar falla på plats och han sover lugnt på nätterna, förutom när han är hungrig brukar inträffa ett par gånger. Runt 2-3snåret och runt 6-7snåret. Han följer med oss när vi är på tomten och grejar, killen har inga problem att sova fast jag står och gasar med motorsågen i närheten. Vissa sover tungt 😉

Vi köpte hans första napp igår och han har börjat vänja sig vid att snutta på den. På kvällarna är han ganska snuttsugen och förhoppningsvis blir han lite nöjdare nu när han har en egen buppe att mumsa på.

Huset börjar också växa fram så smått. Nu är allt material till grunden på plats, golvvärmen är utdragen och det är förberett för gjutning som ska ske nästa vecka. Jag är riktigt sugen på att ta ut en ledig dag från jobbet för att vara med när dom häller på all betong. Vi har fått ett inflyttningsdatum (2005-09-17) och jag hoppas att dom kommer att hålla det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *