Snart semester

Nu räknar jag ner dagarna till jag får semester, idag är det 9 dagar kvar.

Vi ska börja med en semestervecka på Gotland, närmare bestämt Vallerviken, tillsammans med Saras föräldrar. Det ska bli helskönt. Något jag kanske är lite nervös för är att lämna bygget ”vind för våg” en hel vecka. Som det sanna kontrollfreak jag är så besöker jag byggplatsen minst 2ggr/dag och det blir tufft att inte kunna gå och kika på allt som händer.

När vi kommer tillbaka är det mycket som ska göras. Vi ska skruva ihop och montera köket, måla huset utvändigt, bygga en altan, montera en skorsten, isolera en övervåning, bygga om takstolarna ovanpå vardagsrummet.

Undrar om 3veckor räcker? Tror knappast det. Vi får ta och prioritera. Skulle däremot vara riktigt gött att ha allt klart tills den dag vi flyttar in.

Imorgon har jag namnsdag förresten, grattis Axel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *