Torsdag (fast egentligen fredag)

Det har varit en trevlig kortvecka. Ikväll ska vi till Maggan&Stig vid 18snåret på 13dagsaftonskalas. Många kalas blir det …
Hugo har börjat med något nytt läte, det låter lite som han morrar. Hostan har inte riktigt gett med sig tyvärr och han låter rätt ynklig när han sätter igång. Inatt vaknade han till vid 0330snåret. Lagom tajmat faktiskt för då var jag sådär lagom vattensugen. Passade på att gå upp en sväng i morgonrocken. Stod och tittade ut över tomten och drack vatten.
Somnade nog före huvudet träffade kudden.

Igår fick jag och Håkan upp en dörr på övervåningen. Jag blev riktigt nöjd med resultatet och att jag själv kom på idén. Vi tog en skiva OSB, skruvade fast gångjärn, lade 220mm isolering och svepte vindskyddspapp runtom. Pangpang med häftpistolen sen var det en dörr så god som någon… Nåväl, nu skyddar den iallafall mot kylan. Imorgon fredag blir det heldags-bankande. Jag har köpt ett par takhögtalare som vi ska installera i köket.

Racerföraren

– Titta, jag kan själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *