Leveransstatus

Date and Time Status Location
1/13/2006 7:14 am On Hand. Arlanda, Sweden

Snaaart så. Halva kvällen igår spenderades med att hoppla ihop anläggningen dårrå.. Det finns iiiiiiiiiiinga genvägar till det perfekta ljudet. (Eller jo det gör det ju, Tripath-chipet!)

T-amp, come to papi!


Reviews;
http://www.tnt-audio.com/ampli/t-amp_e.html
”[Reviewing the T-Amp] has been the most thrilling and incredible experience I’ve had with a component in, say, 25 years of HiFi listening. This website has existed since 1995, I’ve reviewed hundreds of HiFi components, inexpensive and ridiculously overpriced ones. I never – repeat – NEVER came across such a stunning piece of gear in all of these years.”

http://www.6moons.com/audioreviews/sonicimpact/t.html
”[The T-Amp] has almost exactly the same amount of power as the superb $800 Almarro A-205A EL-84 single-ended pentode vacuum tube integrated amplifier I reviewed here at 6moons not many moons back. So what you have here — and I am abstracting things a bit of course — is a low priced and low powered single-ended digital amplifier that can be used with efficient loudspeakers of the kind favored by the direct-heated single-ended triode (SET) crowd.”

http://nyteknik.se/art/43940
”En knallsensation i hi-fi-världen. I en liten plast-låda finns stereoförstärkaren som tvingar audiofilerna att ompröva hela sin världsbild. Anledningen? Den kostar 250 kronor och jämförs ljudmässigt med förstärkare som är 100 gånger dyrare. Egentligen tänkt att ge lite bättre ljud i datorn – innan hi-fi-entusiasterna upptäckte den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *