New and fresh

Efter många intervjuer, sena kvällar och långa diskussioner har jag fattat ett beslut. Ett beslut som kommer att påverka mitt liv på många sätt.

Igår sa jag upp mig från mitt nuvarande jobb där jag jobbat sedan 2001 och det var med lite blandade känslor. Jag kommer att sakna mina kollegor och den gemenskap som vi har, däremot känns det väldigt kul att äntligen få jobba med något jag brinner för. Sista åren har gått i halvfart och det har inte känns direkt utmanande eller spännande på något sätt.
Nu kommer det däremot att bli andra bullar!

Den 19/12 jobbar jag min sista dag, sen tar jag lite ledigt över jul och nyår och kommer förhoppningsvis igång i början på januari på nya stället.

Jag har valt mellan två stycken jobb, ett i Torshälla (900m från hemmet) och det jag nu tagit i Stockholm (13000m från hemmet). Knäppt tycker antagligen den oinvigde läsaren, au contraire säger jag. Fördelarna överväger vida nackdelen vilken i detta fallet är just avståndet. Jag ser det som en investering i mig själv och kommer satsa 110% på jobbet framöver.

Detta om detta, wish me luck!

Angående barstolarna vi ropade in på tradera så är jag lätt missnöjd. Dom är precis så snygga som vi antog utifrån bilderna, däremot sjönk dom ihop ca 8cm när man satte sig vilket resulterade att bänkskivan hamnade för högt upp. Alternativet är att flytta ner skivan motsvarande höjd men då blir det fina hål i väggen att titta på. Kanske kör på det alternativet trots allt.

I samband med att vi meckade iordning en ny datorhörna fick Hugo äntligen vara ”själv” i sitt rum, han har nu börjat sova i sin nya säng och inatt var andra natten han sov själv. Nattningen tog lite tid, dels beroende på att Sara är i Sälen och provar skidor med jobbet (hmpf) samt att det är en ny sovmiljö, men när han väl sommnade sov han i princip hela natten. Skönt!

Vill även passa på att gratulera min kära syster Louise till hennes första jobb! Hon kommer att börja som förskollärare den 8/1 2007 efter 3½ år i skolan. Grattis!

Sänder även en tanke till Sir som tvingas genomlida helvetes alla kval på Ed-ctus. Jag är inte avundsjuk 🙁 Hoppas verkligen att det lossnar på jobbfronten för dig!

Snart är det dags för julbord! Iår blir första året på länge som mitt nuvarande jobb bjuder på julmiddag på kvällen, inte utan övertalning från oss anställda dock. Svärfar ringde igår och hade även han bokat in ett julbord så nu börjar schemat fyllas. Lika bra att lägga ut ordentligt över jul för sen är det slut på sötebrödsdagarna. I samband med nya jobbet kommer jag dra igång min träning som varit vilande i dryga 2 år. För att peppa mig själv kommer jag här att skriva ut min startvikt och sen rapportera med jämna mellanrum för att själv kunna se vilket håll det går åt.

Nejfan, nu måste jag slita lite. Ska leverera en beta draft på manualen idag, har inte riktigt sparkat igång ännu. Tipsar om en låt som fastnat lite i min hjärna för er musiclovers out there: Akon – Ghetto.

Until next time … ta ta  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *