1 down, 3 to go

Ett riktigt gott julbord avverkades igår med Saras familj på Restaurang Ektorpsgården i Torshälla. Riktigt gott och riktigt mätt är de två nyckelord som följer med mig i minnet.

I fredags var jag ute på krogen för första gången sedan länge, medbrottslingar i detta fall var Kalle, Peter och Sir D ackompanjerad av Brutus den skallige. Det för-rajjades lite hemma hos Kalle som helgen till ära var gräsänkling. PS2 vs. Bowmore med musik levererade från hembyggda fostexburkar och djuplodande diskussioner om decibelantalets betydelse för hög/låg-passfilter var temat för miniförfesten.

Vidare ner mot stadens ljus med en decimeterlång Romeo&Juliet-havannagoding i näven, lätt rund under fötterna och humöret på topp. Mötte upp sällskapet på Perrôngen och sen fortsatte kalaset in i fredagsnatten. Fick skjuts hem av min bästa fredagschaufför, Hr Lars. Tack Lasse, det var guld värt!
Lördag softades igång med en skön sovmorgon följt av en lång frukost. Efter lunch träffade jag mina mostrar och morbröder på besök i föräldrahemmet. Mor var sjuk vilket var lite tråkigt, däremot tror jag hon blev glad över att Hugo har börjat säga farmor igen. 🙂

På kvällen förvandlades casa del Andersson till pizzabageri, Louise och Jonas var gästbagare i köket. Gott var det och mätt blev jag. En Beckfilm i hemmabion och några whisky senare somnade jag in gott.

Igår var det som sagt julbord på eftermiddagen. På förmiddagen lånade jag och Sara en 9-3 SC och provkörde lite på vägarna ute i Kjula/Sundbyholm. Blev lite besviken på plastkänslan i inredningen, i övrigt är det ju en fin bil. Den känns dock inte lika premium som kombattanterna BMW/AUDI. Det är ju förvisso inte spelare i samma division men ändock..Man vill ju, men man vill ju inte betala så jämrans bara för märket. Tänk om man kunde plocka stolarna från BMW’n, paketera det i audin och prissätta det som en SAAB, då hade det varit ett lättare val 😉

Är även i köpartagen för en GPS med TMC. GPS-funktionaliteten i sig är inget jag efterfrågar utan snarare att mha TMC kunna dirigera om vägen så jag inte fastnar i trafikolyckor, vägarbeten m.m. Jag hoppas det kommer att funka så bra som det står att det ska göra. Just nu har jag fastnat för en MIO C710, TomTom 910 och en Garmin Nüvi 660. Ska försöka gräva fram lite tester för att sålla fram en vinnare. Ack ja, ständigt dessa I-landsproblem 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *