Härliga tider

Tänk att man kan bli på bra humör av att kliva upp 0530 när resten av familjen ligger och sover.

Tänk att man kan bli på bra humör av att sätta sig i bilen när det är fortfarande är mörkt ute och köra tills det ljusnar.

Tänk att man kan bli på bra humör av att sitta i ett kontorslandskap med utsikt över en Statoilmack och en vägkorsning.

För just precis så är det, jag trivs riktigt bra på mitt nya jobb och allt vad det innebär. Jag skulle kunna sitta och utveckla alla aspekter av min nya karriär som Application Engineer men det gör jag inte, jag nöjer mig med ett stilla konstaterande att det går bra nu.

På hemmafronten råder full aktivitet. Mitt kära barn Hugo utökar sitt ordförråd varje dag, jag blir glad och varm i hela kroppen när han möter mig hemma på kvällen med öppna armar skrikandes PAAAPPAAAAA.

Många timmar spenderas just nu på övervåningen där jag och svärfar för tillfället reglar upp den sista av 3 gavelväggar. Hela övervåningen är strax färdigisolerad, jag gissar att det återstår ca 20 mantimmar. Efter det följer dragning av el och vatten.

Vill bara inflika ett grattis till Daniel som äntligen fått det jobb jag var övertygad han skulle få, förr eller senare. Trägen vinner, right?

Tack för idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *