Dan före dan…

Idag är sista arbetsdagen inför semestern och det finns en del kvar att göra före jag kan slå ner locket på t60’n. Veckan som förflutit har dock inte varit lika intensiv som jag trodde den skulle bli. En av våra kunder har haft mycket teknikstrul vilket har resulterat i en del väntetid för min del. Nu idag fick dom sprutt på sin miljö vilket innebär att jag har eftermiddagen på mig att jobba in den tid vi förlorat (läs: måndag>fredag). Utöver det ska lite tidrapportering hinnas med, kunden STV samt SHM&SPS ska även dom få sitt. Sen…. äntligen SEMESTER!

Blivande kollegan P som numer signat var förbi i tisdags och fick vara med på en traditionsenlig köttfrossa. Lite stilla kontemplation under inmundigande av ett par väl kylda rundade av tisdagen och gav nytt mod inför resten av veckan.

Hugos sandlåda är numer klar och fylld med ett släpkärrelass med sand. Om tid finnes idag ska jag åka förbi Kjulagropen och köpa ett lass till.

Jag tror mig hittat några hantverkare som kan göra vårat garage också. En herre vid namn Bogdan med ursprungsland Polen kommer att besöka oss i mitten på juli för att räkna lite på bygget. För min del värderar jag just nu fritiden högre än att slå ihop ett garage, det finns ändå tillräckligt med saker som ”måste” göras hemma. Ska bli grymt skönt att få det klart lagom till höstkanten., Utöver det är en inglasning av en del av vår altan inplanerad, mest för att kunna förlänga utesäsongen.

Imorgon ska vi på Elin och Magnus bröllop, hoppas på fint väder på detta magiska datum – 070707.

Söndag är pack/fixar-dag inför vår gotlandsresa. Vi åker med färjan från Nynäshamn på måndag morgon 0730., åter nästa måndag.

Jag önskar härmed mina läsare en trevlig semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *