Träningsschema 1.0 ”lära sig fria vikter”-edition

Jag har sedan några veckor tillbaka börjat träna på gymmet vi har på jobbet. Det är ett ganska litet men komplett gym som ligger precis i anslutning till kontoret. Så tills vidare är min träning på Actic/Nautilus pausad.

Alla övningar förutom ryggresningar, mage och plankan utföres med ett uppvärmningsset. Sedan 3 set á 10 repetitioner. Fokus första månaden är att lära in en bra rörelsebana och helt enkelt komma igång med fria vikter. All träning tidigare har skett med hjälp av maskiner. Eftersom jag är van med att föra träningsdag bok sedan förra gymmet har jag gjort en egen nu som jag fyller i vid varje pass. Det är alltid intressant att följa utvecklingen för en specifik övning inom en given tidsram.

Övningar
marklyft
latsdrag
militärpress
bänkpress
hantelrodd
knäböj
ryggresningar
triceps cablecross
biceps hantlar/z-stång
rotatorcuff in/ut
mage benlyft
plankan

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *