Kalipermätning #3

Så, den 17 augusti hade jag min tredje mätning. Tyvärr var resultaten inte så överväldigande som jag tidigare hade hoppats. (Och även misstänkt). Ändock så var det en förbättring från föregående mätning. Min vikt var densamma som 22 juni men fettprocenten har gått från 13,66 -> 12,72%.

Efter lite väl många ätardagar och slapphet under sommaren har jag nu tagit fart med sista biten av deffen. Målet är att landa på 10% kroppsfett och därefter börja en långsam bulk á la Leangains recomp.

Det har gått bra med ett litet hack i skivan, fyra nätter på BB med nyfödd son och en drös med smarrigt lösgodis sköt fram slutdatum på deffen någon vecka. Det kändes som det kvittar 🙂

Jag kör sedan några veckor ett tredelat program för att få ner tiden på passen lite. Jag var lite stressad när jag började jobba att jag inte skulle hinna med träningen så därav omläggningen. Nu har det visat sig att det går rätt bra att kila in mina pass på andra tider än lunchen så oron av inte befogad.

Det är fortfarande ganska stadiga ökningar i dom flesta basövningar utom just militärpressen. Axeln gör sig påmind ibland när jag lassar på för tungt. Marklyft och knäböj går däremot som tåget. (116kg & 76kg på senaste passet). Fick besök av herr Erik Kaloczy i gymmet för nån vecka sen och fick lite sjysta tips på bröstövningar. Numer är flyes inkluderade på onsdagspasset! Tack där.

Så, med detta önskar jag mina trogna läsare en trevlig kväll. Imorgon är det slut på vilohelgen och nya pass väntar!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *